AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok para harcamak

Kahve falında çok para harcamak

Kahve falında çok para harcamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevinileceğine, tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok para harcamak gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Kahve falında para bulmak ve harcamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para harcadığını görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Kahve falında çok para harcadığını görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para harcadıgını görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para harcamak çok hayırlı günler görüleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para harcamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bütün parayı harcamak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında demir para harcamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir