AnaSayfa / Genel / Kahve falında para bulmak ve harcamak

Kahve falında para bulmak ve harcamak

Kahve falında para bulmak ve harcamak maneviyatını daha ön planda tutacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kötü yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında para bulmak ve harcamak gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Kahve falında para bulmak ve harcamak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında para harcadığını görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına alamet eder.

Kahve falında bütün parayı harcamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, dertlerin sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir para harcamak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para harcamak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, borcunun çok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para harcamak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok para harcamak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para harcamak bir daha kopmayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir