AnaSayfa / Genel / Kahve falında para harcamak

Kahve falında para harcamak

Kahve falında para harcamak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para harcamak gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında para bulmak ve harcamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında para harcadığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para harcamak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çok para harcamak hayırlı işlere girişileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para harcadıgını görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, üzgün ve karamsar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para harcamak işlerdeki karın artacağına, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında para harcamak çok hayırlı işlere girileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çok para harcadığını görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir