AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir yumurta görmek

Kahve falında büyük bir yumurta görmek

Kahve falında büyük bir yumurta görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir yumurta gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Kahve falında büyük yumurta toplamak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük yumurta görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz yumurta görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Kahve falında beyaz büyük yumurta görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir yumurta görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yumurta satın almak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir