AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve büyük yılan görmek

Kahve falında yeşil ve büyük yılan görmek

Kahve falında yeşil ve büyük yılan görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ve büyük yılan gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında büyük yeşil yılan görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil büyük yılan görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ve büyük yılan görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ve yeşil yılan görmek sıhhat kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında iri büyük yılan görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yılandan kaçmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz yılan görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir