AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük uğur böceği görmek

Kahve falında büyük uğur böceği görmek

Kahve falında büyük uğur böceği görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük uğur böceği gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atma olasılığınız var.

Kahve falında büyük uğur böceği görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, parasını ve malını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük uğur böceği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir uğur böceği görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, ticaret sektörüne atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uğur böceği yutmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ters dönmüş uğur böceği görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla uğur böceği görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında uğur böcekli küpe görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işarettir.

Kahve falında uğur böceği görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir