AnaSayfa / Genel / Kahve falında uğur böceği görmek

Kahve falında uğur böceği görmek

Kahve falında uğur böceği görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, yapılan çalışmaların heba olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulur.

Kahve falında uğur böceği gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında avucunda uğur böceği görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında siyah uğur böceği görmek de rahatının yerine geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çok uğur böceği görmek güç ve kudret kazanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde uğur böceği görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli uğur böcekleri görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında kafada uğur böceği görmek umutlarını yitireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil uğur böceği görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Kahve falında uğur böceğinin ısırdığını görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir