AnaSayfa / Genel / Kahve falında uğur böcekli küpe görmek

Kahve falında uğur böcekli küpe görmek

Kahve falında uğur böcekli küpe görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, içinin hafifleyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında uğur böcekli küpe gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Kahve falında uğur böcekli küpe görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Kahve falında avucunda uğur böceği görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında turuncu uğur böceği görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman uğur böceği görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet eder.

Kahve falında evde uğur böceği görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru uğur böceği görmek kazancın katbekat artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla uğur böceği görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı uğur böceği görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir