AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük top görmek

Kahve falında büyük top görmek

Kahve falında büyük top görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük top gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında büyük top görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, helal kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında elinde top görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında toplanmış elma görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında top güllesi görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında havaya top atmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında toplanmış insanlar görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm toplayıp yemek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı sahada top oynamak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir