AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tırnak görmek

Kahve falında büyük tırnak görmek

Kahve falında büyük tırnak görmek adını aklamayı başaracağına, saygısını toplayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, her anlamda şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında büyük tırnak gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında büyük tırnak görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak düzeltmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak törpüsü görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağı sökülmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağını kestirmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir