AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tencereler görmek

Kahve falında büyük tencereler görmek

Kahve falında büyük tencereler görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında büyük tencereler gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işlere odaklanın.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında büyük tencere görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir tencere görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük tencere görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında büyük tencere almak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tencereler görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına yorulur.

Kahve falında büyük tencere yıkamak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük tencerede yemek piştiğini görmek daha zengin hale geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir