AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir tencere görmek

Kahve falında büyük bir tencere görmek

Kahve falında büyük bir tencere görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir tencere gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir tencere görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tencere görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük tencerede yemek piştiğini görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük tencere görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında büyük tencereler görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalettir.

Kahve falında boş büyük tencere görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendi işinin patronu olunacağına işarettir.

Kahve falında büyük tencere yıkamak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir