AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneyle seyahat etmek

Kahve falında tekneyle seyahat etmek

Kahve falında tekneyle seyahat etmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekneyle seyahat etmek gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında tekneyle seyahat etmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobusle seyahat etmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle seyahat etmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında astral seyahat yapmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yurtdışı seyahati görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işarettir.

Kahve falında akrabalarla seyahat etmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çine seyahat etmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla seyahat etmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir