AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı su balık görmek

Kahve falında tatlı su balık görmek

Kahve falında tatlı su balık görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı su balık gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Kahve falında tatlı su balığı yemek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı su balığı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı su balık görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tatlı suda balık görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı suda balık tutmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında balık tatlısı görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir