AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük şehre gitmek

Kahve falında büyük şehre gitmek

Kahve falında büyük şehre gitmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük şehre gitmek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük şehre gitmek neşesine kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük şehre girmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilmediğin bir şehre gitmek karşısına iyi insanların çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzak şehre gitmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında ağrı şehrine gitmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı şehre gitmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir