AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük zarf görmek

Kahve falında büyük zarf görmek

Kahve falında büyük zarf görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında büyük zarf gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında büyük zarf görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sarı zarf görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında üzeri yazılı zarf görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz zarf almak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı zarf görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında zarfta kağıt para görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Kahve falında zarf içinde para bulmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zarf açmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir