AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük odun görmek

Kahve falında büyük odun görmek

Kahve falında büyük odun görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, alım gücünü yitireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük odun gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Kahve falında büyük odun görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük odunlar görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan odun toplamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kıdem atlayacağına yorulur.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak ömrünün de uzun olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda odun görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek hayatın temposunun yükseleceğine, araba alınacağına işaret eder.

Kahve falında sönmüş odun görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu odun görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir