AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönmüş odun görmek

Kahve falında sönmüş odun görmek

Kahve falında sönmüş odun görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sönmüş odun gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Kahve falında yıgılı odun görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında odun kütüğü görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında eve odun taşımak bereketin ve verimin olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odunların yandığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında odun kömürü görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında odun görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odunla kovalanmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla odun görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir