AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük mavi deniz görmek

Kahve falında büyük mavi deniz görmek

Kahve falında büyük mavi deniz görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin sona ereceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük mavi deniz gördüyseniz:

  • Daha huzurlu bir ortamda düşünmelisiniz.

Kahve falında mavi büyük deniz görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına inanılır.

Kahve falında büyük mavi deniz görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük mavi kelebek görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi büyük balık görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek elinin kolunun bağlanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi büyük yılan görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında büyük mavi balık görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük mavi göz görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir