AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi büyük deniz görmek

Kahve falında mavi büyük deniz görmek

Kahve falında mavi büyük deniz görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, uzun sohbetler edeceğine, iyileşme göstereceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mavi büyük deniz gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük mavi deniz görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi büyük deniz görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında büyük mavi göz görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında mavi büyük balık görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi büyük yılan görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında büyük mavi kelebek görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalettir.

Kahve falında büyük mavi balık görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir