AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana salatası görmek

Kahve falında lahana salatası görmek

Kahve falında lahana salatası görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında lahana salatası gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında lahana salatası görmek eskileri yâd edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı lahana salatası görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yanlış işler yapacağına yorulur.

Kahve falında salata kabuğu görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates salatası yemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsim salatası görmek her daim bereketli işler yapacağına, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında salata almak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalik satin almak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Kahve falında salata yemek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir