AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük köklü ağaç görmek

Kahve falında büyük köklü ağaç görmek

Kahve falında büyük köklü ağaç görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hileye, fesada bulaşacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük köklü ağaç gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Kahve falında büyük köklü ağaç görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın kökünü görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç kökü kesmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç kökü sulamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağacı kökünden çıkarmak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında ağaç kökünden sökmek canını sıkılacağına, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın köklerini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir