AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kara böcek görmek

Kahve falında büyük kara böcek görmek

Kahve falında büyük kara böcek görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük kara böcek gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Kahve falında büyük kara böcek görmek umutlanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kara büyük böcek görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında büyük kara böcekler görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında kara böcek yediğini görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kara hamam böceği görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kara böcek görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara böcek öldürdüğünü görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında evinde kara böcek görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir