AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kara böcek görmek

Kahve falında vücudunda kara böcek görmek

Kahve falında vücudunda kara böcek görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, ayrıcalık elde edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kara böcek gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında vücudunda kara böcek görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan böcek çıkarmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan böcek çıktığını görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda böcek dolaştığını görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda böcek görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudundan böcek çıkarmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu böcek sarmak başını yastığa daha rahat koyacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta böcekler görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir