AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kapıdan geçmek

Kahve falında büyük kapıdan geçmek

Kahve falında büyük kapıdan geçmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük kapıdan geçmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kapıdan geçmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında küçük kapıdan geçmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında demir kapıdan geçmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapılardan geçmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hedeflere ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında küçük bir kapıdan geçmek ileride çok zengin biri olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir