AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, korkularını yeneceğine yorulur.

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak mubah olmayan yollara sapacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ailecek piknik yapmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında ailecek banyo yapmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında ailecek hacca gitmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında ailecek tatile gitmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında ailecek yemek yemek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında ailecek yolculuğa çıkmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ailecek gezmek şansın kapanacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir