AnaSayfa / Genel / Kahve falında işinin olduğunu görmek

Kahve falında işinin olduğunu görmek

Kahve falında işinin olduğunu görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işinin olduğunu gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında iş yoğunluğu görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş teklif almak sorunların birbiri ardına geleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında işyerinden para almak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu işerken görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde örümcek ağı görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde yangın çıktığını görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iş merkezi görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir