AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın hırsızı görmek

Kahve falında altın hırsızı görmek

Kahve falında altın hırsızı görmek geçiminin kolaylaşacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın hırsızı gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın hırsızı görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde hırsızla karşılaşmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Kahve falında çingene hırsızlık yaparken görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında yakınının hırsızlık yaptığını görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hırsızlık yaptığını görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hırsızdan kaçmak çok uğraş vereceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir