AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında yakınının hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında yakınının hırsızlık yaptığını görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında yakınının hırsızlık yaptığını görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hırsızlık yaptığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla hırsızlık yapmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin hırsızlık yaptığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun hırsızlık yaptığını görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde hırsızlık yapıldığını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir