AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük insan görmek

Kahve falında büyük insan görmek

Kahve falında büyük insan görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük insan gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında büyük insan emzirmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında büyük insanı küçülmüş görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında insanı büyük görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir insan görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir insanı bebek olarak görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük insanı bebek olarak görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük insan görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, planların aksayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir