AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük insanı küçülmüş görmek

Kahve falında büyük insanı küçülmüş görmek

Kahve falında büyük insanı küçülmüş görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük insanı küçülmüş gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Kahve falında büyük insanı bebek olarak görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük insan görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük insan emzirmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük insanı küçülmüş görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük insanı bebek görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir insanı küçülmüş görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir insanı bebek olarak görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir