AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı büyük görmek

Kahve falında insanı büyük görmek

Kahve falında insanı büyük görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, daha isabetli kararlar alacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında insanı büyük gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Kahve falında büyük insanı bebek görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanı büyük görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük insan emzirmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında büyük insanı küçük görmek şansın ve bahtının da açılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük insanı küçülmüş görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek hak yolundan uzaklaşacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir insan görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir insanı bebek olarak görmek evlerin ayrılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir