Kahve falında büyük dut görmek

Kahve falında büyük dut görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında büyük dut gördüyseniz:

  • Haber kaynaklarını iyi incelemelisiniz.

Kahve falında büyük dut yemek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dut ağacı görmek para yatıracağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında büyük dut görmek rahatlığa erileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında taze dut yemek iyi şartlarda yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında incir dut görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze dut görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dut suyu içmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı dut yemek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir