AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın hançer görmek

Kahve falında altın hançer görmek

Kahve falında altın hançer görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında altın hançer gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında altın hançer görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş hançer görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Kahve falında hançer görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hançer almak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Kahve falında hançerle adam öldürmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını temizlemek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla altın bilezik görmek büyük başarılar kazanacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında avucuna altın almak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir