AnaSayfa / Genel / Kahve falında hançer almak

Kahve falında hançer almak

Kahve falında hançer almak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hakkını savunamayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere tabir olunur.

Kahve falında hançer almak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında hançer görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın hançer görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş hançer görmek zor zamanların biteceğine, sıhhat ve moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hançer almak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hançerle adam öldürmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, malına gelecek zarara tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir