AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çikolata görmek

Kahve falında büyük çikolata görmek

Kahve falında büyük çikolata görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, işinde de hep başarılı olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük çikolata gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında büyük çikolata yemek günahların da affolacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük çikolata görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük çikolata görmek de zenginliğe kavuşacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatayı paylaşmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatali ekmek yemek bunların devlet kapılarından geçeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çikolata paylaşmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında çikolata aldığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata tatlı görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir