AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çikolata yemek

Kahve falında büyük çikolata yemek

Kahve falında büyük çikolata yemek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, hayat boyu çok sevileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, zorlanacağına inanılır.

Kahve falında büyük çikolata yemek gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Kahve falında büyük çikolata yemek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük çikolata görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük çikolata görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında bozuk çikolata yemek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında çikolata almak yemek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evinde çikolata yemek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında lokum çikolata yemek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir