AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata paylaşmak

Kahve falında çikolata paylaşmak

Kahve falında çikolata paylaşmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata paylaşmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Kahve falında çikolata paylaşmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatayı paylaşmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday paylaşmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeği paylaşmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında simit paylaşmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında odun paylaşmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bulup paylaşmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işarettir.

Kahve falında biriyle ekmek paylaşmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir