AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın halhal takmak

Kahve falında altın halhal takmak

Kahve falında altın halhal takmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın halhal takmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Kahve falında altın halhal takmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halhal takmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet eder.

Kahve falında altın halhal görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci halhal görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yalan söylemeye işaret eder.

Kahve falında halhal görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ayakta halhal görmek yeni bir semte taşınılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında altın alyans takmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın rengi saat takmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir