AnaSayfa / Genel / Kahve falında halhal görmek

Kahve falında halhal görmek

Kahve falında halhal görmek sıkıntıların aşılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, kırgınlık yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halhal gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Kahve falında halhal takmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında halhal görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta halhal görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, başının belaya girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında altın halhal görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında altın halhal takmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inci halhal görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir