AnaSayfa / Genel / Kahve falında halhal takmak

Kahve falında halhal takmak

Kahve falında halhal takmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halhal takmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında halhal takmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işaret eder.

Kahve falında altın halhal takmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında halhal görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta halhal görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci halhal görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında altın halhal görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna beyaz inci takmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine yüzük takmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir