Kahve falında büyük çatal görmek

Kahve falında büyük çatal görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük çatal gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında büyük çatal görmek planlarının işe yarayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın çatal kaşık görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında çatal kaşık seti görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden çatal almak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak çalmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işarettir.

Kahve falında çatal saplamak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top