AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybettiği şeyi bulmak

Kahve falında kaybettiği şeyi bulmak

Kahve falında kaybettiği şeyi bulmak daha çok kazanç elde edeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, büyük hatalar yapacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kaybettiği şeyi bulmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaybettiğin bir şeyi bulmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kaybolan bir şeyini bulmak gözünü en yukarılara dikeceğine, yüksek diploma alacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan bir şeyi bulmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Kahve falında kaybettiği şeyi bulmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulamamak düzenli bir işe kavuşulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Kahve falında kaybettiği şeyi aramak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir