AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz büyük gemi görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük gemi görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sonunda mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında büyük gemiye binmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendini büyük gemide görmek zor durumda kalınacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük beyaz gemi görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında büyük yük gemisi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir