AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bi gemi görmek

Kahve falında büyük bi gemi görmek

Kahve falında büyük bi gemi görmek verimin ve bereketin geleceğine, kazancının düşeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bi gemi gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında büyük beyaz gemi görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük gemiler görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında büyük gemide olmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bi gemi görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında büyük yük gemisi görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir gemiye binmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir