AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bedenler görmek

Kahve falında ölü bedenler görmek

Kahve falında ölü bedenler görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kafasına göre birini bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bedenler gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Kahve falında ölü beden görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü bedenler görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beden hocası görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında ruhunun bedenden ayrıldığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ruhun bedenden ayrılması görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendini başka bedende görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına işaret eder.

Kahve falında beden hocasını görmek adının ülke dışında yayılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir