AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bamya görmek

Kahve falında büyük bamya görmek

Kahve falında büyük bamya görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kazancının eksileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, üzüntü yaşamaya, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bamya gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında büyük bamya görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze bamya toplamak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında etli bamya görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında bamya tarlası görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş bamya yemek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında etli bamya pişirmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş bamya görmek birikim yapacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir