AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş bamya görmek

Kahve falında pişmiş bamya görmek

Kahve falında pişmiş bamya görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bamya gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Kahve falında pişmiş bamya görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bamya yemek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hasta ise bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bamya yemeği görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ bamya yemek namaz kılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında etli bamya yemek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bamya görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında bamya tohumu ekmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bamya tohumu görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir