AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze bamya toplamak

Kahve falında taze bamya toplamak

Kahve falında taze bamya toplamak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, şeref ve rütbeye, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, aşama kaydedeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında taze bamya toplamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu etkileyebilecek kişisel veya fiziksel değişikler yapabilirsiniz.

Kahve falında taze bamya toplamak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında taze bamya görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bamya toplamak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında etli bamya pişirmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında haşlanmış bamya görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında etli bamya görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bamya yemeği yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bamya görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir