AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini üzerine yapmak

Kahve falında büyük abdestini üzerine yapmak

Kahve falında büyük abdestini üzerine yapmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, anne duasının açılacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini üzerine yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında büyük abdest yapmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini beyaz yapmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yatağa büyük abdest yapmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında eline büyük abdest yapmak karlı çıkacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdestini üzerine yapmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz büyük abdest yapmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir